A Magical Course in Tarot: Reading the Cards in a Whole New Way av Michele Morgan

Med humor och lätthet leds läsaren på en stig som leder in genom en snårig skog, bland träd och mossa fram till en glänta med vackra figurer, former, symboler och tolkningar.

Jag tycker att denna bok ger bra information och fokuserar på temat ”Gör det som känns rätt för dig”. Komplexiteten av att lära sig Tarot dämpas på ett bra sätt som ger läsaren självförtroende att lyssna på sin intuition mer än endast lära sig symbolik och kortens betydelse genom glosförhör.

Jag tycker att denna bok är perfekt att läsa som första bok, vilket jag själv gör. Jag har inte ens en tarotlek medan jag läser denna, utan den kommer om någon vecka.

Rekommenderad av Daily Tarot Girl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *